OVER ONS

 Ons visitekaartje

Randstad Infra B.V. uit Ridderkerk heeft ruime een ervaring in de G.W.W. sector. Wij beschouwen ieder project als óns visitekaartje. Daarom is onze aanpak gericht op het bieden van blijvende tevredenheid. Een resultaat dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Persoonlijke aanpak

Met onze persoonlijke aanpak baseren wij ons op úw wensen en voorkeuren. Op basis van wat u ons vertelt maken wij een prijsopgave op maat, waarbij uw wensen zo goed mogelijk worden gerealiseerd binnen de mogelijkheden die uw project en het beschikbare budget bieden. Onze werkwijze heeft tot gevolg dat u straks met trots zult zeggen: Randstad Infra B.V. blijft onze huisaannemer! 

Onze ambitie

Randstad Infra B.V. heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. In ons werk streven wij altijd naar betrouwbaarheid en kwaliteit en wij werken daarom uitsluitend met werknemers die voldoen aan deze kernwaarden. Daarnaast werken wij volgens het principe ”zeg wat je doet, en doe wat je zegt”. Hiermee hebben wij ons bij veel projecten, klanten en relaties al bewezen als betrouwbare partner. Dit is hoe wij verder willen blijven groeien: als betrouwbare, kwaliteitsgerichte partij met oog voor mens en omgeving.

2014

2021

Neem contact op!

Adres

Schaapherderweg 17d 

2988 CK Ridderkerk 

Contactgegevens

Tijden

Ma-vr: 9:00 - 17:30 uur
Za: gesloten 
Zo: gesloten

Sociale media